Skånelagstränarna presenteras: Jimmy Mårtensson

Vi fortsätter att presentera Skånelagstränarna på hemsidan och turen har kommit till Jimmy Mårtensson som kommer att vara på P03 denna säsong!

Berätta om din bakgrund som tränare!
Representerat Ljunghusens Handbollsklubb i ca 10 år med olika lag, nu är jag ansvarig för Pojkar 06. Har också haft äran att vara tränare för Skånelagen Pojkar 01 och Flickor 02.

Berätta varför du tycker att det är intressanta att träna ett Skånelag?
För mig är kombinationen av att träna både lite äldre och yngre väldigt stimulerande. Handboll är fantastiskt roligt och att få möjligheten att förmedla det till alla dessa ungdomar som antingen får vara med på en del av resan eller till de som lyckas vara med hela vägen är väldigt inspirerande!

Vad tror du är viktigt för ung handbollspelare för att lyckas?
Ha roligt, träna mycket och våga testa nya saker, gör inte allting på exakt samma sätt hela tiden.

Konkurrensen i Skåne är så stor att det alltid blir duktiga seriösa spelare som inte kommer med till SverigeCupen. Vad skall dessa ungdomar tänka på?
Fundera på när man ska vara som bäst, är det när man är 15-16 år eller är det när man är 25+? Skånelagsresan är bara en liten del av handbollslivet och med rätt inställning och vilja har många visat att man inte behöver gå denna vägen för att nå framgång i vuxen ålder!