Ny hemsida

Skånes handbollförbund vill ligga i framkant av sportens utveckling och ett av de områden som vi har identifierat att vi vill bli bättre på är kommunikation. Vi får ibland feedback på att en del intressenter inte kan hitta sökt information och i dagens samhälle är det svårt att tränga igenom bruset med nyheter och information som berör handbollen i Skåne. Vi ser över hela informationsflödet inklusive sociala medier och det är en process som kommer att ta tid. Vår huvudsakliga kanal för kommunikation är hemsidan och därför börjar vi där.  Vi är därför mycket glada över att kunna presentera en ny hemsida som skall klara av dagens och morgondagens krav på en modern och lättnavigerad hemsida. I samarbete med byrån Guts & Glory i Malmö har vi arbetat fram en hemsida och en ny grafisk profil vilket känns som ett stort steg i rätt riktning.  Vi hoppas att alla skall gilla upplägget och vi tar gärna emot feedback på epost!

Häng med Skånsk handboll in i framtiden!