Skånsk handboll och Intersport/Adidas förlänger samarbete!

Vi kan idag meddela att Skånes Handbollförbund, Intersport Nova Lund och Adidas har förlängt samarbetet med ytterligare fyra år. Samarbetet innebär bland annat att ungdomarna i distriktslagen och Summer Camp samt instruktörerna på Skånes utbildningar även fortsättningsvis kommer att bära de snygga idrottsplaggen från Intersport Nova Lund och Adidas.

Vi är mycket nöjda över att kunna fortsätta samarbetet som har fungerat fint i många år!  Vi valde att fortsätta samarbetet trots att vi hade många andra fina erbjudanden. Skånsk handboll står sig stark och det kändes väldigt bra att vara uppvaktade från flera håll, men när det kom till kritan ville vi inte byta partner eftersom vi var så nöjda, säger Emme Adébo Verksamhetschef på Skånes HF.

–  Vi på Intersport Nova Lund är oerhört stolta och glada över det förlängda avtalet med Skånes handbollförbund. Skånsk handboll är ett starkt varumärke med en bra organisation. Förlängningen av avtalet med Skånes handbollförbund går även hand i hand med den handbollssatsning som vi gjort och fortsätter göra, både i butiken och på Teamavdelningen, säger Henrik Gunnarsson Teamansvarig på Intersport Nova Lund.

 

Kontakt

Emme Adébo Verksamhetschef på Skånes HF Tel: 0705-874978

Henrik Gunnarsson Teamansvarig på Intersport Nova Lund Tel: 0709-447881