Välbesökt Årsmöte/Verksamhetskonferens

Torsdagskvällen bjöd på ett välbesökt Årsmöte/Verksamhetskonferens på Quality Hotel View. Först intogs en middag och därpå följde Årsmötet. Kvällens avslutades med Verksamhetskonferens.

Jörgen Holmqvist valdes traditionsenligt till mötesordförande.

Kassaförvaltare Evald Friden redogjorde för ekonomin. Ordförande Lars Berger redogjorde för omorganisationen av förbundet.

Verksamhetsberättelsen och förvaltningsberättelsen godkändes.

Lars Berger, Limhamn omvaldes till Ordförande.

Styrelsen består i övrigt av:

Stellan Grönberg, Vinslöv valdes om på två år.
Morten Husby, Löddeköping valdes in på två år. Morten presenterade sig som en Norrman som vuxit upp i en handbollsfamilj, och arbetar ideellt i  Lödde Vikings.
Evald Fridén Malmö, och Emma Hansson Eslöv har ett år kvar.
Alice Jacobsen, Roger Andersson, Bjarne Persson och Lena Högbo slutar.

 

Till valberedning valdes Martin Edbladh, Ingvar Widell och Maria Ohlsson.

 

Efter Årsmötet informerade Emme Adébo om olika projekt som Skånes Handbollförbund medverkar i. Sport Fitness, Hand The Ball, Barnkonventionens dag 23/11 samt Föreningsutveckling i ämnen som Matcharrangemang, Kommunikation, Ledarförsörjning och projekt tillsammans med Serica consulting.

 

Därefter kom Daniel Oelker och Camilla Rohlén från EM-organisationen och informerade om det fantastiska arrangemanget som kommer äga rum bl a i Malmö och bara är månader borta. Här finns fler olika möjligheter för föreningar att engagera sig som volontärer (med bidrag till föreningen!), Lilla EM (skolhandboll) och i Drömprojektet (biljettprojekt). Om detta skall bli den fest som vi tror och hoppas på behövs föreningarnas engagemang! Då blir EM inte bara en fantastisk propaganda för vår sport utan också

Bildspel från kvällen finns på länkarna nedan:

Verskamhetskonferens 2019

PPT Projekt Tillväxt-13 juni 2019 Lars Lagergren

Hela rapporten från Malmö Universitet finns här:

Skånsk handboll Rapport Malmö universitet 2018

Mer info om Lilla EM:

pr_lilla em190523