Projekt:

Webbinarier

Följande datum direktsänds inspirationsföreläsningar/webbinarier. Du är välkommen att vara med under valfritt webbinarium, oavsett distriktstillhörighet. Att föreläsningen sänds vid flera tillfällen och i samarbete med flera distrikt innebär en möjlighet till lokala diskussioner.

Torsdag 14/1 klockan 18-19 i samarbete med HF Väst och Hallands HF 

Torsdag 21/1 klockan 18-19 i samarbete med Västernorrlands HF och Norrbottens HF 

Klicka här om du vill ansluta till mötet

Torsdag 28/1 klockan 18-19 i samarbete med Upplands HF och Värmlands HF

Klicka här om du vill ansluta till mötet

 

Skånsk handboll ser att handbollen ska vara tillgänglig för de som vill testa idrotten och/eller komma tillbaka till dess gemenskap utan krav på erfarenhet, ambitionsnivå eller tävling. Handboll Fitness finns som ett komplement till den befintliga träningsverksamheten som öppnar upp för ett allsidigt, roligt och flexibelt träningspass med den gröna bollen i centrum.

Träningspasset kombinerar bollspel med inslag som förbättrar både styrka och kondition. De termer som används är PulsPower och Play och finns i ett tryckt övningshäfte. Handboll Fitness erbjuder många hälsofördelar i ett och samma träningspass och kräver inga förkunskaper.

Målgruppen är barn, unga och vuxna med eller utan erfarenhet av handbollen. Det är föreningen som sätter ramarna.

Camilla Rohlén är engagerad som projektledare.

Med Handboll Fitness har din förening möjlighet att erbjuda ett roligt och effektivt sätt att träna handboll för nya grupper.

Skapar detta ett intresse hos dig och din förening ta då kontakta med Camilla Rohlén, projektledare för Handboll Fitness, med ett mail till camilla@skanskhandboll.se

Läs mer på Svenska Handbollförbundets hemsida

Även mer information om konceptet Här

Kolla gärna Sport Fitness filmen där Handboll Fitness är en del

Webbinariet presenteras även i en kortare version Här