Blir Summercamp av?

Vi får många frågor på om Skånes Summer camp i Eslöv 22-25 juni kommer att genomföras. Många hoppas att barnen skall få denna positiva upplevelse i en tid när mycket annat står stilla. Det går fortfarande att anmäla sig!
Vår förhoppning är fortfarande att genomföra Summer camp men vi inser att i rådande virusläge finns det en överhängande risk att vi tvingas ställa in. Ett flertal andra Summer camps och en del cuper har redan ställt in sommarens verksamhet. Det som talar för oss är att vi inte har deltagare som har rest långa sträckor. Ett alternativ är också att genomföra campen utan övernattning för att minska riskerna. Oavsett vad kommer vi att komma ut med definitivt besked ca den 20 maj.
Vi kommer inte genomföra Summer camp i strid med myndigheter och RFs riktlinjer eftersom deltagarnas hälsa alltid går först!