Skånsk handboll projektanställer Camilla Rohlén

Vi är mycket glada att kunna informera om att från och med den 1 september kommer Camilla Rohlén att vara projektanställd i tio månader på Skånes Handbollsförbund.

Camilla kommer att jobba med Handboll fitness (motionshandboll) och Hand The ball (skolsamverkan), men kommer i mån av tid också hjälpa till med andra saker på förbundet.

Camilla är bördig från handbollsstaden Alingsås och bor i Malmö. Camilla har en kandidatexamen i Idrottsvetenskap på Malmö Universitet och har en bred erfarenhet av handboll och uppdrag inom Skånes Handbollförbund, som t ex. distriktslagstränare, men även projektmedarbetare inom Handboll fitness i samverkan med hockey och innebandy. Camilla har också varit volontäransvarig vid SM-veckan och EM i herrhandboll i Malmö. Två gigantiska uppdrag.

-”Vi är mycket glada över att kunna knyta Camilla till oss. Bjarne och Emme har redan sen tidigare haft mycket med Camilla att göra, och de har en bra kemi tillsammans och jobbar utvecklingsorienterat. Projekten som Camilla skall jobba med är viktiga för handbollens framtid i det att vi breddar sporten och öppnar upp för fler att vara med. Detta stämmer med vår strategi och vi är mycket glada över att hälsa Camilla till förbundet!” säger Lars Berger, ordförande i Skånes handbollförbund

-”Det känns riktigt bra att jag framöver kommer att få engagera mig i de frågor som ligger mig närmst om hjärtat, handbollen. Att få driva projekt som jag är delvis insatt i och assistera och lära mig nya arbetsuppgifter på kontoret kommer bli intressant och lärorikt. Jag ser fram emot att få en roll inom förbundet och fortsätta driva Skånsk handboll framåt.”säger Camilla Rohlén.

 

Frågor kan ställas till

Lars Berger, Ordförande                             0705- 49 79 80

Bjarne Persson, Verksamhetschef           0707- 44 96 47

Camilla Rohlén, Projektledare                   0730- 34 20 88