Inspirationsträning: Barnhandbollsledare 20/10 i Malmö

Hur man kan uppnå så mycket mer inom barnträning i handboll?

Hur gör vi träningen mer attraktiv för barn?

Hur kan föreningen se på rekrytering och växa?

Skånes Handbollförbund med IFK Malmö som lokal arrangör bjuder in till en inspirationskväll med massor av tips på hur man kan träna barn de första åren med ett förbluffande positivt resultat.

Inspiratör är Christian ”Lego” Johansson, tidigare ungdomsansvarig i Önnereds HK. I över 15 år praktiserade Christian ett modernt sätt som generade över 100% ökning i rekrytering av antal barn i grupperna 9-12 år för både flickor och pojkar. Tankar om hur man kan genomföra detta kommer visas upp både praktiskt och teoretiskt under kvällen. IFK Malmö barn kommer att vara träningsgrupp.

Missa inte denna chans att få inspiration och nytänk in i er verksamhet med ett nytt sätt att tänka i barnhandbollens värld.

När: 20 oktober kl 18.00-20.00

Var: Stapelbäddshallen i Västra hamnen

Vem: Kvällen vänder sig till alla ledare i Skåne som sysslar med barnhandboll men ger bra inspiration till alla ledare på ungdomssidan.

Lokal värd: IFK Malmö står som lokal värd

Vad: 90 minuters träning och sedan frågestund efter

Kostnad: Inspirationsträningen är kostnadsfri

Anmälan: OBS maxtak pga. Coronaregler om 30 personer. Först till kvarn-principen. Anmälan på denna länk senast 16 oktober men obs att det är först till kvarn: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1425629