DEN TREDJE ELDSJÄLEN I SKÅNE UTSEDD

Skånes Handbollförbund har som bekant en kampanj på hemsidan och i sociala medier då vi vill hylla Handbollens eldsjälar.

Idag kan vi presentera att den tredje Eldsjälen (januari 2021) som nominerats och valts ut och det är ingen mindre än Michelle Fyhr Seifert Ystads IF!

Michelle är en riktig eldsjäl i Ystad och Skånsk handboll!

Här kommer motiveringen:

Michelle Fyhr Seifert är energisk personsomvalt att tillägna sitt liv åt idrott och allt vad det innebär!

 

Michelle har en bakgrund i handbollen som elitspelare i LUGI, Eslöv och H65.  När det sen behövdes i Ystads IF snörade hon på sig skorna 37 år ung och spelade! Michelle är känd som en spelare som var ett riktigt rivjärn full med vilja och adrenalin.

 

Michelle jobbar som anställd i Ystads IF  och som ideell ledare i föreningen. Hennes titel är sportsligt ansvarig för dam- och flickverksamheten och hon har stått i spetsen för en fantastisk utveckling av tjejhandbollen i Ystad. Utöver detta har Michelle varit med och startat “Handboll för alla”.  Michelle personifierar verkligen handbollens värdegrund att alla är välkomna och att det går att kombinera bredd- och elitverksamhet under samma hatt!

 

Grattis Michelle!

___________________________________________________________________________

Vi har fått in en hel del nomineringar på eldsjälar men tar fortfarande emot fler!

 

Det går till så att föreningarna kan nominera en kandidat via e-post till emme@skanskhandboll.se. I nomineringen skall finnas ett foto och en text som beskriver vad personen bidrar med i föreningen och hur länge personen varit aktiv. Gärna något om personligheten bakom personen och varför personen är en bra ambassadör för föreningen och handbollen.

 

Vi önskar max en A4-sida men det kan räcka med några meningar också.

Juryn, som består av kontoret och en styrelserepresentant, kommer att utse en person i månaden och hylla denne på hemsidan och i sociala medier. Eldsjälen kommer också få en tröja som bevis på utnämningen! Uppge också tröjstorlek!

En förening kan nominera flera kandidater men vi kommer att verka för att sprida vinnarna i distriktet.

 

Ev frågor och nomineringar skall gå till emme@skanskhandboll.se