DEN FEMTE ELDSJÄLEN I SKÅNE UTSEDD

Skånes Handbollförbund har som bekant en kampanj på hemsidan och i sociala medier då vi vill hylla Handbollens eldsjälar.

Idag kan vi presentera att den femte Eldsjälen (mars 2021) som nominerats och valts ut och det är ingen mindre än Henrik Nordberg HK Svalöv!

Henke är en riktig eldsjäl i Svalöv och Skånsk handboll!

Här kommer motiveringen:

Henrik Nordberg i HK Svalöv har kämpat i med och motvind med att etablera handbollssporten i Svalöv där handbollen legat i träda i nästan 30 år. Henrik har ett enormt engagemang och hjärta vilket krävs för att etablera en ny förening! Henke är också en bra förebild för barnen i föreningen och ser till att alla känner sig välkomna!

Grattis Henke!

 

___________________________________________________________________________

Vi har fått in en del nomineringar på eldsjälar men tar gärna emot fler!

Det går till så att föreningarna kan nominera en kandidat via e-post till emme@skanskhandboll.se. I nomineringen skall finnas ett foto och en text som beskriver vad personen bidrar med i föreningen och hur länge personen varit aktiv. Gärna något om personligheten bakom personen och varför personen är en bra ambassadör för föreningen och handbollen.

Vi önskar max en A4-sida men det kan räcka med några meningar också.

Juryn, som består av kontoret och en styrelserepresentant, kommer att utse en person i månaden och hylla denne på hemsidan och i sociala medier. Eldsjälen kommer också få en tröja som bevis på utnämningen! Uppge också tröjstorlek!

En förening kan nominera flera kandidater men vi kommer att verka för att sprida vinnarna i distriktet.

Ev frågor och nomineringar skall gå till emme@skanskhandboll.se