Det börjar dra ihop sig till EM 2020 i handboll på hemmaplan.

Herr-EM i handboll 2020 kommer bli ett enormt arrangemang som kommer att spelas mellan 9-26 januari. För första gången kommer tre länder att dela på mästerskapet: Sverige, Norge och Österrike och det är även för första gången som 24 nationer deltar. Vi kommer att få uppleva handboll i världsklass! Malmö Arena har fått äran att arrangera både ett gruppspel (med bl a Danmark) och en av huvudrundorna (med förhoppningvis/gissningsvis Sverige, Danmark, Norge, Frankrike) vilket innebär att vi i Skåne kommer få hela sju speldagar i Malmö Arena.

Här har vi samlat bra information kring allt som händer, vad föreningen kan göra, aktiviteter och biljettinformation.

DRÖMPROJEKTET

Det är lätt att bli en del av EM och att tjäna pengar till lagkassan.

Vi vill att DU och DITT lag blir en del av handbollsfesten och samtidigt får möjligheten att uppleva EM från insidan.

Upplev DRÖMMEN och låt dina spelare få ett oförglömligt MINNE av EM 2020. Genom att sälja EM-biljetter tjänar ni extra pengar till lagkassan och föreningen. För varje såld biljett tjänar LAGET 50 kronor samtidigt som föreningen också tjänar en FÖRENINGSBONUS på 25 kronor.

Ditt lag kan också VINNA en träning med landslaget eller bli ett av inspringslagen under EM.

Upplev DRÖMMEN och låt dina spelare få ett oförglömligt MINNE av EM 2020.

Läs mer här hur det går till eller gå in på hemsidan

LILLA EM VILL BIDRA TILL ATT FÅ FLER I RÖRELSE

Detta är en möjlighet för alla lärare och elever att lära sig mer, samt spela handboll med stöd av oss och en lokal arrangör. Syftet med Lilla EM är att alla ska få spela handboll i ett par timmar. Om det blir en halv eller en hel dag bestämmer skolorna själva – vi hjälper till med ramarna! Alla deltagande elever och skolpersonal erbjuds också biljett till en EM-match i Malmö Arena och skolpersonal erbjuds dessutom en föreläsning. Vi kommer också ha ett event i Malmö för en klass per kommun och Lilla EM kommer att avslutas med en finaldag i Baltiska Hallen med ett lag från varje skånsk kommun.

Du kan ladda ner inbjudan här och skolhandledning här.

BLI VOLONTÄR UNDER EM 2020!

Om mindre än ett halvår är det dags för handbolls-EM på hemmaplan och just nu söker vi dig som skulle vilja bli en i laget och göra mästerskapet minnesvärt för såväl spelare som besökare!

Svensk handboll strävar efter att genomföra allt i världsklass. I januari kommer Sverige att genomföra handbolls-EM för herrar i Göteborg, Malmö och Stockholm med världsklassig handboll. Är du en av oss som vill jobba i en organisation i världsklass?

Som volontär är du mästerskapets ansikte utåt, du kommer du att bli en ambassadör och har en avgörande roll för att mästerskapet ska bli i världsklass!

I januari kommer värdstäderna att förvandlas till en mötesplats där tusentals handbollsfans, journalister och lag från olika länder möts. Vi hoppas att du vill vara med och hjälpa till, det kommer att bli ett minne för livet!

Det finns en rad olika volontärsuppdrag att söka till, bland annat kan du vara värd för de gäster som reser till mästerskapet eller vara med på plats inne i arenan med mera.

Vi hoppas du vill bli en del av EM 2020 och ser fram emot din ansökan.

För att ansöka om att få vara en del av Handbolls EM 2020 klicka här.

 

BILJETTER TILL EM 2020

Biljettförsäljningen till EM 2020 är i full gång. Biljettförsäljningen går i rasande takt och många matcher kommer sannolikt bli slutsålda tror vi i Skåne!

Säkra din plats – Köp din biljett här!