SÅ HÄR SKAPAR VI EN BÄTTRE IDROTTSMILJÖ FÖR VÅRA BARN

Rätt idrottsmiljö och ledarskap för våra barn utvecklar, formar och motiverar dem, både som idrottare och människor. Med Grönt Kort-utbildningen kan vi tillsammans skapa en tränings- och tävlingsmiljö som är ännu bättre och roligare. Utbildningen hittar du på
www.grönt-kort.nu. Den kostar inget och du gör den på ca en timme.

Tanken är att alla barnledare skall ha de Gröna korten på sig på matcher!


GRÖNT KORT VISAR ATT VI TAR VI SKOJ PÅ ALLVAR

Grönt Kort är ett samlingsbegrepp för det vi gör för att skapa en ännu bättre tävlings- och träningsmiljö för våra barn. Navet är Grönt Kort-utbildningen som består av två delar och är riktad till alla era ledare. Men vi rekommenderar att ni även uppmanar barnens föräldrar att göra kursen. Den är gratis och tar ca en timme att göra.
Allt material kan ni även ladda ner på grönt-kort.nu. Materialet kan ni sätta upp på lämpliga ställen, dels för att sprida ordet om Grönt Kort-utbildningen till era ledare och föräldrar, men även för att visa för gästande lag och föreningar att ni arbetar aktivt med dessa frågor. Där finns allt ni behöver för att börja med ert Grönt Kort-arbete.

Det är livsviktigt att barnen har skoj när de tävlar och tränar. Och med det gröna kortet visar du och din förening att ni tar skoj på allvar.

KOM IHÅG

• BARN ÄR INTE SMÅ ELITIDROTTARE
• DOMAREN ÄR MÄNSKLIG
• LEDARNA ÄR OFTAST IDEELLA
• FÖRÄLDRARNA HEJAR PÅ ALLA
• BARNIDROTT SKA BYGGA PÅ LEK OCH GLÄDJE