Skånes Summer camp

Anmälningarna har börjat att droppa in till Skånes Summer camp 2018! Campen arrangeras den 25/6-28/6 2018 i Skurups fina sportanläggning. Åldrarna för 2018 är spelare födda 03, 04, 05. Förra året hade vi bl a landslagsstjärnan Sabina Jacobsen som gästtränare. Kommer hon i år igen eller blir det någon annan stjärna? Vi får se! Redan nu kan vi konstatera att vi redan har en del anmält sig men det finns plaster kvar!!!

Några citat från förra årets deltagare:

”Bra och roliga träningar. Trevliga aktiviteter samt att vi körde alla åldrar tillsammans. Lärde känna många nya kompisar.”

”Roligt och mycket givande. Lärde mig lite nya saker.”

”Bra roliga aktiviteter och träningar”

”Jättebra övningar alltid bra att lyssna på andra tränare, alla nya kompisar.”

För mer information och för anmälan klicka >>>här!