Spelarutbildning födda -03 tema kost

Måndag den 4:e juni arrangerar vi en temaföreläsning om kost, hur man återhämtar sig bäst mellan träningar och matcher, för ungdomarna födda 03 i Skånes Spelarutbildning! Spelarutbildning i Skånsk handbolls regi genomförs med stöd av Sparbanken Skånes ägarstiftelser!

Föreläsaren Sara Rang är utbildad nutritionist/näringsfysiolog vid Stockholms universitet med en magisterexamen inom ämnet nutrition, med inriktning på både molekylär- och folkhälsonutrition.

Sedan examen 2005 har hon framförallt arbetat inom olika forskningsprojekt med bl.a. kostfibers betydelse för hälsan och typ-1 Diabetes. De senaste åren har Sara använt sina kunskaper och färdigheter från tidigare uppdrag för att ge personlig rådgivning och utbilda inom kost och hälsa, huvudsakligen med idrott som inriktning.
Sara Rang är också utbildad för internationella olympiska kommittén IOK inom idrottsnutrition.
Anmäl dig på denna länk: