Sportsbasics fystränarutbildning

I samarbete mellan Skånes Handbollsförbund, SISU Skåneidrotten och Sportsbasics har du nu möjlighet att få en djupare insikt i att vara tränare!

För vem
Utbildningen vänder sig till dig som vill lite mer, önskar att utveckla sig, inspireras och bli en bättre handbollstränare!

Vad
Du kommer att lära att kunna hjälpa både den enskilde idrottaren och klubben med attskapa en röd tråd i den fysiska träningen, undvika skador och skapa de bästaförutsättningarna till en hållbar utveckling. Dessutom kommer du att kunna förbereda dina aktiva för framtidens krav i just din idrott på ett mer spännande, smartare och varierat sätt!

Hur undviker vi onödiga skador? När ska vi träna vad? Uppvärmning som en gyllene möjlighet! Hur kan vi skapa fördelar gentemot andra?

Den praktiska delen kommer att innehålla spännande, utmanande och utvecklande övningar för uppvärmning, core, i par, att använda enkla redskap, viktiga, enklagymnastikövningar och rörlighet! Hemuppgifter tillkommer och efter godkänd inlämningsuppgift erhåller deltagarna ”Svart bälte” i Sportsbasics!