Succé för Ledarförsörjningen!

Torsdagen den 4:e oktober hölls den första workshopen i ämnet Ledarförsörjning! Åtta föreningar med sammanlagt 18 personer var samlade på Kockums fritid i Malmö och inledde arbetet med att börja skriva sin handlingsplan för att på att bättre sätt jobba med att hitta nya ledare och ta hand om sina befintliga ledare.

Emme Adébo från Skånes Handbollförbund inledde med en del inspiration och konkreta tips och sedan klev Jospeh Azizi från Skåneidrotten in och handledde själva ”verkstaden” med att skriva. Deltagarna var mycket fokuserade och de tre timmarna gick oerhört snabbt!

– Det var stort intresse för denna viktiga fråga och deltagarna gav direkt positiv feedback på att det vara givande och något som de kan använda i sin verksamhet, säger Emme Adébo.

– Detta kändes bra och det var kul att se hur flitiga deltagarna var med att skriva och diskutera! För de som kom flera från en förening var det mycket uppskatta att avsätta tid att arbeta tillsammans, säger Joseph Azizi.

Det var planerat ytterligare två workshops 11/10 Kristianstad och 25/10 Eslöv. Men på grund att det var för få anmälda i Kristianstad slår vi ihop de två sista träffarna och kör endast i Eslöv den 25/10. Anmälan är öppen tom den 22/10 och det är fortfarande möjligt för fler föreningar som tar chansen att anmäla sig till Eslöv den