Ny verksamhetschef!

Som verksamhetschef inom Skånes Handbollförbund har Bjarne Persson anställts. Bjarne tillträder sin tjänst under augusti månad.

Bjarne Persson har varit verksam inom Lödde Vikings men kommer ursprungligen från Kävlinge HK och har också ett förflutet som spelare i H43, Lund. Bjarnes engagemang i Lödde Vikings kommer att avvecklas, med undantag för att han kommer att fortsätta träna ungdomar i föreningen.

Bjarne har under de senaste åren varit anställd vid Sparbanken Skåne. Bjarne har suttit i styrelsen för Skånes Handbollförbund de senaste sju åren med ansvar för utbildningskommittén och är därmed väl förtrogen med organisation och arbetssätt inom Svensk handboll.

Inom förbundet kommer Bjarne att, förutom övergripande och strategiska frågor, ansvara för tränarutbildningar och ekonomi. På sikt kommer Bjarne även att hantera tävlingsfrågor.

I arbetet med rekryteringen har förbundet, inför det slutliga valet, biträtts av Bror Sjöholm från Serica Consulting. Samma företag som gjort analys av vår verksamhet, vilket ledde till att vi inlett arbetet mot en ny organisation.

Emme Adebo är utvecklingsansvarig inom förbundet, han ansvarar också för domarfrågor och spelarutbildningar.

Tävlingsfrågor hanteras som tidigare, av Peter Anderberg.

Ev. frågor i ärendet kan ställas till förbundets ordförande Lars Berger 0705-49 79 80
eller ordforande@skanskhandboll.se