Ett brev från Bjarne Persson

Jag heter Bjarne Persson och är ny verksamhetschef på Skånsk Handboll. Jag har de senaste 21 åren arbetat i finansbranschen på Sparbanken Skåne och Handelsbanken efter att jag läste ekonomi i Lund.
Jag är född och uppvuxen i Dösjebro och har fått min handbollsskolning i Kävlinge HK där jag också spelat större delen av mitt liv. Jag började vara ledare i Kävlinge som 14-åring för pojkar födda 1980. Sedan har jag varit tränare på olika nivåer från Boll & Lek till Damelitserien med Eslövs IK. De senaste 12 åren ha jag varit verksam i Löddeköpinge och LVHK där jag tränat mina pojkar födda 2003 och 2005.
Jag brinner för utveckling och trivs bland människor som är engagerade och vill göra något, kraften i Skånsk Handboll är enorm och jag vill samla ihop den och öka trycket inom alla delar av Skånsk Handboll. Det finns många områden som är viktiga men tävling och utbildning är två områden som redan är bra men självklart finns det saker där som kan bli bättre.
Mitt huvudsakliga uppdrag är att verka för Skånsk Handboll. Vi skall bli fler, bättre och hålla på längre både när det gäller utövning och upplevelse. Sedan kommer jag att ha särskilt fokus mot tävling, ekonomi på sikt. Fram till siste oktober har jag förmånen att gå bredvid Peter Anderberg på kontoret och lära mig, sedan blir det mina ansvarsområden.