Webbinarium – Introduktion till Handboll Fitness

Måndagen 25/5 kl 18.00-19.00

Välkommen till ett webbinarium där vi introducerar Handboll Fitness för dig och din förening.

Innehåll: Under timmen kommer Camilla och Sarah att presentera tanken bakom Handboll Fitness och vad konceptet kan bidra med för föreningen. Vi kommer även få höra om goda exempel från några skånska handbollsföreningar. Här finns det möjlighet att ställa frågor kring träningskonceptet och om hur ni kommer igång med Handboll Fitness i er förening.

Om Handboll Fitness: Handboll Fitness är ett enkelt och flexibelt träningskoncept för handbollsföreningar som vill kunna erbjuda något för de som vill testa på handboll, men även för den som vill stanna kvar i idrotten men inte tävla, eller komma tillbaka till handbollen och gemenskapen. Handboll Fitness passar alla – gammal som ung, med eller utan erfarenhet av idrotten. Handboll Fitness baseras på ett övningshäfte där deltagarna får möjlighet att öva tekniska moment, träna upp kondition och styrka, och inte minst spela handboll på ett lekfullt sätt. Alla som är intresserade av Handboll Fitness är välkomna att delta.

Anmälan sker med ett mail till sportfitness@skanskidrott.se. Ange namn och förening.

Deltagande är gratis och webbinariet hålls över Microsoft Teams. Du ansluter enkelt via länken >>>här!

Om du redan nu är nyfiken på att veta mer kan du titta in på http://www.sportfitness.nu.