Gratis Coronawebinar tisdagen 23/6 kl 1800

Hur vi kan tackla Corona? Hur kan ve behålla våra spelare under världens längsta försäsong? Kan vi hjälpa varandra med goda idéer? Välkommen på ett gratis webinar där vi pratar om dessa frågor och delar erfarenheter!

Problemställning

Coronaviruset har slagit hårt på hela samhället och även ungdomsidrotten står inför tuffa utmaningar. Många hallar är stängda för inneträning. Våra stora sommarcuper som OV Beach, Partille Cup, Åhus beach mm är inställda. De flesta Summercamps är inställda.

Seriestart (förhoppningsvis) i oktober ligger väldigt långt borta för unga spelare.

 

Risk

Med ovan beskriva problemställning finns det en risk att vi tappar spelare inom idrotten i allmänhet men också inom handbollen. Spelare tappar motivation och får inte den påfyllnad av glädje som cuper och läger innebär.

 

Syfte

  • Inspirera varandra med goda idéer!
  • Vara proaktiva och inte vänta på att vi tappar spelare, utan försöka förebygga!
  • Uppmuntra till kreativa lösningar och försöka vända en svår situation till en möjlighet!

 

Målgrupp

Alla som intressera sig barn- och ungdomshandboll är välkomna!

Målgruppen är främst ungdomsledare i Skåne men alla är välkomna!

 

Hur?

Du kommer att få en länk i Microsoft Teams (krävs bara en dator med internetuppkoplling för att deltaga) och samtalet kommer ledas av Emme Adebo, Utvecklingsansvarig i Skånes Handbollförbund samt Timo Glave, Ungdomsledare och initiativtagare till idén! Antingen är du bara med och lyssnar eller så förbereder du att dela med dig av dina idéer i ditt lag!

 

Anmälan

Deltagandet är gratis och du anmäler på denna LÄNK https://forms.gle/K49p4Dv79nJW9rph9

 

 

Frågor

Mailas till emme@skanskhandboll.se