Seriespelet pausar

Konsekvenser för tävlingsverksamheten på grund av striktare Coronarestriktioner.

Information kring Seniorserier samt USM kommer inom kort då vi vill koordinera beslutet med Svenska Handbollförbundet och att det i vissa serier/tävlingar är SHFs beslut.

Samtliga barn- och ungdomsserier tar en paus till och med den 17 november.

Detta innebär följande:

  • * Samtliga matcher i serier för barn U8 till U11 (serier utan resultat och serietabell) ställs in under perioden. Det vill säga matcher under pausperioden skall inte spelas och kommer inte heller att spelas efter pausperioden.

 

  • * Samtliga matcher i serier U12 till U19 pausas och om de striktare restriktionerna lyfts den 17 november spelas de pausade matcherna under säsongen. Detta kommer att kräva vardagsmatcher och stor samarbetsvilja från samtliga inblandade för att hinna spela ikapp under säsongen.

 

  • * Skånes Handbollförbund kommer att lägga samtliga matcher som skall spelas ikapp (U12 till U19) på datumet 2020-11-16, tid 00:00 för tillfället, så att vi har koll på hur flyttarna går, och har en överblick på de pausade matcherna

 

  • * Detta gäller alltså ÄVEN de fåtal matcher som är planerade att spelas mellan två lag som INTE är hemmahörande i Skåne, dvs i U8-U11 serier ställs de matcherna in (ska ej spelas senare), och i U12-U19 så pausas de (dvs ska spelas under säsongen när restriktionerna lyfts).

 

Eventuella frågor skall gå till tavling@skanskhandboll.se