DEN ANDRA ELDSJÄLEN I SKÅNE UTSEDD

Skånes Handbollförbund har som bekant en kampanj på hemsidan och i sociala medier då vi vill hylla Handbollens eldsjälar.

Idag kan vi presentera att den andra Eldsjälen som nominerats och valts ut är ingen mindre än Kent Engdahl, KFUM Lundagård!

Kent är en riktig eldsjäl som gör allt för sin förening!

Här kommer motiveringen:

Kent Engdahl är den typen av ledare som väljer att tillägna sitt liv åt idrott i allmänhet och till en förening synnerhet. I  med- och motgång genom klubbens resa har Kent agerat allt från bollskoleledare till huvudtränare i Elitserien.

Kent är personen som roddar med upplägg, kontakt med kommunen, matchgenomgångar, rekrytering, material, projekt, sponsorer, ledarförsörjning ja kort och gott ALLT! Om du en dag åker till Gunnesbohallen är sannolikheten stor att du springer på Kent!

Kent har en bakgrund i handbollen som elitspelare i H43 och har varit tränare i olika föreningar i Skåne, men alltid en koppling till och hjärta i Lundagård.

Kent ägnar sig åt vår fantastiska sport för att han älskar den, och jobbar även dagtid med handboll i skolan i Eslöv och är ett känt ansikte inom handbollsvärlden.

Grattis Kent!

___________________________________________________________________________

Vi har fått in en del nomineringar på eldsjälar men tar gärna emot fler!

Det går till så att föreningarna kan nominera en kandidat via e-post till emme@skanskhandboll.se. I nomineringen skall finnas ett foto och en text som beskriver vad personen bidrar med i föreningen och hur länge personen varit aktiv. Gärna något om personligheten bakom personen och varför personen är en bra ambassadör för föreningen och handbollen.

Vi önskar max en A4-sida men det kan räcka med några meningar också.

Juryn, som består av kontoret och en styrelserepresentant, kommer att utse en person i månaden och hylla denne på hemsidan och i sociala medier. Eldsjälen kommer också få en tröja som bevis på utnämningen! Uppge också tröjstorlek!

En förening kan nominera flera kandidater men vi kommer att verka för att sprida vinnarna i distriktet.

Ev frågor och nomineringar skall gå till emme@skanskhandboll.se