DEN FJÄRDE ELDSJÄLEN I SKÅNE UTSEDD

Skånes Handbollförbund har som bekant en kampanj på hemsidan och i sociala medier då vi vill hylla Handbollens eldsjälar.

Idag kan vi presentera att den fjärde Eldsjälen (februari 2021) som nominerats och valts ut och det är ingen mindre än Bengt-Inge Thuvesson Åhus Handboll!

Bengt-Inge är en riktig eldsjäl i Åhus och Skånsk handboll!

Här kommer motiveringen:

Bengt-Inge Thuvesson i Åhus Handboll som gör hela föreningens matchplanering och håller ihop alla föreningsdomare med matchtillsättningarna. Behöver sedan en hylla sättas upp i kansliet eller bollförrådet, så gör han ju det också!

Grattis Bengt-Inge Thuve!

 

___________________________________________________________________________

Vi har fått in en del nomineringar på eldsjälar men tar gärna emot fler!

Det går till så att föreningarna kan nominera en kandidat via e-post till emme@skanskhandboll.se. I nomineringen skall finnas ett foto och en text som beskriver vad personen bidrar med i föreningen och hur länge personen varit aktiv. Gärna något om personligheten bakom personen och varför personen är en bra ambassadör för föreningen och handbollen.

Vi önskar max en A4-sida men det kan räcka med några meningar också.

Juryn, som består av kontoret och en styrelserepresentant, kommer att utse en person i månaden och hylla denne på hemsidan och i sociala medier. Eldsjälen kommer också få en tröja som bevis på utnämningen! Uppge också tröjstorlek!

En förening kan nominera flera kandidater men vi kommer att verka för att sprida vinnarna i distriktet.

Ev frågor och nomineringar skall gå till emme@skanskhandboll.se