DEN SJÄTTE ELDSJÄLEN I SKÅNE UTSEDD

Skånes Handbollförbund har som bekant en kampanj på hemsidan och i sociala medier då vi vill hylla Handbollens eldsjälar.

Idag kan vi presentera den sjätte Eldsjälen (april 2021) som nominerats och valts ut och det är ingen mindre än Mats A. Andersson, H43 Lund!

Mats är en riktig eldsjäl i H43, Lund och Skånsk handboll!

Här kommer motiveringen:

Mats A. Andersson, H43 Lund har verkat inom idrotten i över 50 år. Mats har haft i princip alla ideella positioner som finns i H43 Lund genom åren och varit en klippa för föreningen i vått och torrt. Mats brinner för ungdomar och kämpar för bredd och elit. Mats är fortfarande aktiv som ledare i HK Blå 85 som är klubbens tredjelag på herrsidan.

Grattis Mats!

 

___________________________________________________________________________

Vi har fått in en del nomineringar på eldsjälar men tar gärna emot fler!

Det går till så att föreningarna kan nominera en kandidat via e-post till emme@skanskhandboll.se. I nomineringen skall finnas ett foto och en text som beskriver vad personen bidrar med i föreningen och hur länge personen varit aktiv. Gärna något om personligheten bakom personen och varför personen är en bra ambassadör för föreningen och handbollen.

Vi önskar max en A4-sida men det kan räcka med några meningar också.

Juryn, som består av kontoret och en styrelserepresentant, kommer att utse en person i månaden och hylla denne på hemsidan och i sociala medier. Eldsjälen kommer också få en tröja som bevis på utnämningen! Uppge också tröjstorlek!

En förening kan nominera flera kandidater men vi kommer att verka för att sprida vinnarna i distriktet.

Ev frågor och nomineringar skall gå till emme@skanskhandboll.se